10. Ιανουαρίου 2011

Ο Όμπρεϊ Ντε Γκρέι Θέλει Να Ζήσει Για Πάντα

Μπορεί να είναι αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, αλλά οι ιδέες του είναι πολύ ελκυστικές. Εδώ, σε μια ομιλία του στο TED, εξηγεί γιατί τα γηρατειά είναι ασθένεια που μπορεί -και πρέπει- να τη θεραπεύσουμε.

Σχετικά: Δες τη συνέντευξη του Ρέι Κουρτσβάιλ για το ίδιο θέμα

  • http://selinios.blogspot.com selinios

    Λοιπόν, νιώθω τελείως υποχρεωμένος να κάνω δύο σχόλια από αυτό που είδα στο βίντεο. Το πρώτο είναι ότι ο τύπος έχει εντυπωσιακή λογοδιάρροια, και έχω πάθει πλάκα.
    Το δεύτερο σχόλιο είναι σημαντικότερο. Αφορά την κα τα πλη κτι κή του γενειάδα. Είναι βγαλμένη τελείως από την παλαιά διαθήκη!
    Αυτό δεν είναι γενειάδα, είναι φράχτης! πιστεύω ότι χάρη σε αυτή τη γενειάδα αυτός ο κύριος θα πάει εξαιρετικά μπροστά στη ζωή του και το αξίζει. Μακάρι να είχα και εγώ τέτοια γενειάδα, πρέπει να είναι εξαιρετική όταν τη χαϊδεύεις.
    Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά έχω μείνει εκστατικός. Και αυτός το ξέρει…Γι’ αυτό την έχει μακρύνει τόσο. Και γι’ αυτό μάλλον μιλάει τόσο γρήγορα, γιατί η λογική μου μου λέει ότι έτσι προλαβαίνει να φτύνει και τις τρίχες για να μην του μπαίνουν στο στόμα. Αν μιλούσε πιο αργά θα τις έτρωγε σίγουρα. Άρα έκανα την σύνδεση, και εξήγησα τα δύο βασικά θέματα.
    Μπράβο, τρομερό βίντεο, τρομερή γενειάδα…