Τα Νέα Του Φεβρουαρίου

februarios COV011Ο “Φεβρουάριος“, το μυθιστόρημα που έγραψα τον Φεβρουάριο, κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία και στα ίντερνετς σε 40 ημέρες ακριβώς. Να μερικές πληροφορίες για το τι συνέβη τους μήνες που μεσολάβησαν.

– Το τελικό, διορθωμένο και επιμελημένο κείμενο είναι περίπου 20% μεγαλύτερο από το βιβλίο που διάβασες online. Κάποια κομμάτια αφαιρέθηκαν, άλλα άλλαξαν, άλλα ξαναγράφτηκαν, λεπτομέρειες για χαρακτήρες και πολλές καινούριες ιστορίες (κάποιες πολύ σημαντικές) προστέθηκαν. Η μορφή του βιβλίου δεν άλλαξε: Είναι 29 κεφάλαια, ένα για κάθε ημέρα του Φεβρουαρίου. Αλλά απο άποψη έκτασης, σε σχέση με το κείμενο που διάβασες το Φεβρουάριο, είναι σαν να έχω γράψει πέντε ημέρες επιπλέον.

– Το εξώφυλλο του βιβλίου ψηφίστηκε από το κοινό ανάμεσα σε πέντε υποψήφια – είναι αυτό εδώ, το δίπλα. Κέρδισε με αρκετά μεγάλη διαφορά – 38% των ψήφων, έναντι 20% του δεύτερου.

– Το βιβλίο, θυμίζω, θα κοστίζει 15 ευρώ στη χάρτινη έκδοσή του και 9,90 στην ψηφιακή (στο iBookstore ή στο kastaniotis.com, ως “ξεκλείδωτο” ePub). Για λίγες μέρες ακόμα, όμως, μπορείς να το προπαραγγείλεις μόνο με 10 ευρώ (συν έξοδα αποστολής) για να πάρεις και τις δύο εκδόσεις μαζί. Μπες εδώ, βάλε “TUVA” στο πεδίο “εκπτωτικό κουπόνι”, και περίμενε. 40 μέρες μόνο.

[field name=”code”]