Έκπληξη: Μπορείς Να Διαβάσεις Το e-Book Του “Φεβρουαρίου” Τώρα

Αν είσαι ένας από αυτούς που έχουν προπαραγγείλει το “Φεβρουάριο” με πιστωτική κάρτα, μια έκπληξη: Στο ψηφιακό σου ράφι στο site του Καστανιώτη κάτι σε περιμένει.

Ο “Φεβρουάριος”.

Το βιβλίο.

Ολόκληρο. Έτοιμο για κατέβασμα και διάβασμα σε όποια συσκευή προτιμάς.

Το ‘χεις. Είναι δικό σου.

Μένουν ακόμα περίπου δέκα μέρες για την επίσημη κυκλοφορία του βιβλίου, αλλά το e-book είναι ήδη έτοιμο, οπότε είπαμε να το βγάλουμε, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάμε, ε; Αυτοί που έχουν ήδη προπαραγγείλει το βιβλίο εκμεταλλευόμενοι την προσφορά των 10 ευρώ μπορούν να το κατεβάσουν ήδη (όσοι έχουν επιλέξει να πληρώσουν με αντικαταβολή θα λάβουν ένα τηλεφώνημα επιβεβαίωσης πρώτα, εντός των επόμενων ημερών). Η χάρτινη έκδοση κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία στις 2 Ιουλίου. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να ισχύει η προσφορά, φυσικά, κι όποιος προπαραγγέλνει το χάρτινο βιβλίο με πιστωτική κάρτα (βάζοντας “TUVA” στο “εκπτωτικό κουπόνι”), θα μπορεί να κατεβάσει δωρεάν επιτόπου το e-book.

Τα e-Books του Καστανιώτη είναι ξεκλείδωτα αρχεία ePub, τα οποία μπορείς να διαβάσεις σε eReaders, στο iPad, το iPhone και άλλες φορητές συσκευές. Αν διαβάζεις σε Kindle, μπορείς να μετατρέψεις το αρχείο που θα κατεβάσεις στην κατάλληλη μορφή ακολουθώντας αυτές εδώ τις απλές οδηγίες.

Οπότε ανακεφαλαιώνοντας: 

Όσοι έχουν προπαραγγείλει το βιβλίο με πιστωτική κάρτα μπορούν σήμερα να κατεβάσουν και να διαβάσουν το e-book.

Όσοι το έχουν προπαραγγείλει με αντικαταβολή θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την παραγγελία τους πρώτα (θα τους πάρουν τηλέφωνο από τον Καστανιώτη), και μετά το κατεβάζουν κι αυτοί κανονικά.

Για τις επόμενες (λίγες) ημέρες, όποιος προπαραγγέλνει το βιβλίο με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας την προσφορά των 10 ευρώ, θα μπορεί να κατεβάσει αμέσως το e-book.

Το e-book θα είναι σύντομα διαθέσιμο και μόνο του από το site του Καστανιώτη. Θα κοστίζει 9.90.

Μπορείς να το κατεβάσεις αυτή τη στιγμή από το iBookstore της Apple.

Το χάρτινο βιβλίο κυκλοφορεί σε ηλεκτρονικά και τσιμεντένια βιβλιοπωλεία στις 2 Ιουλίου. Θα κοστίζει 15 ευρώ.

Διάβασε την ανασκόπηση, τις FAQ και το Storify του Φεβρουαρίου για να μάθεις περισσότερα για το θέμα. 

[field id=”1″]