Το Γουρουνάκι Που Τερμάτισε Το Ίντερνετ

Μετά από περίπου δύο δεκαετίες ραγδαίας ανάπτυξης, κατά τις οποίες άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί η ανθρωπότητα, τη φυσιογνωμία της παγκόσμιας οικονομίας και τον τρόπο που το είδος μας βλέπει τον εαυτό του, το ίντερνετ έφτασε στην ακροτελευταία φυσική του κατάληξη με τη δημοσίευση και διάδοση αυτής της φωτογραφίας.

piglet

Αυτό είναι ένα γουρουνάκι ηλικίας λίγων ημερών το οποίο γεννήθηκε με ατροφικά τα πίσω του πόδια, και στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένα μικρό αυτοσχέδιο πατίνι για να τσουλάει, φτιαγμένο από παιδικά παιχνίδια.

Καθώς η ζωή σου θα εξελίσσεται με αναταράξεις και περιπέτειες και σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες, ό,τι κι αν συμβεί, όποιος κι αν είσαι, στο εξής θα μπορείς να έρχεσαι πίσω σ’ αυτήν εδώ τη σελίδα και να κοιτάζεις αυτήν εδώ τη φωτογραφία και, όσο κακή κι αν είναι η διάθεσή σου, όσο δύσκολη κι αν έχει γίνει η ζωή σου, να γελάς. Επίσης θα μπορείς να κοιτάζεις και αυτό το βίντεο, και να γελάς περισσότερο, για περισσότερη ώρα:

[field id=”1″]

Η ύλη στον πλανήτη Γη αποτελείται από 1050 άτομα. Ποτέ άλλοτε στα 4 δισεκατομμύρια χρόνια της ύπαρξής της κάποια από αυτά δεν είχαν τοποθετηθεί αναμεταξύ τους τόσο χαριτωμένα. Αυτό είναι. Δεν έχει παρακάτω. Το ίντερνετ, η Γη, ίσως και το σύμπαν (1080 άτομα) τερμάτισαν. Αν ο στόχος του ίντερνετ ήταν η κατάχτηση της απόλυτης γλύκας -και μάλλον ήταν-, επετεύχθη. Τώρα μπορούμε να μείνουμε να κοιτάζουμε το μωράκι-γουρουνάκι της φωτογραφίας για πάντα, προσπαθώντας να παραβλέψουμε ότι ο -κτηνίατρος- ιδιοκτήτης/σωτήρας του το έχει ονομάσει Κρις Π. Μπέικον (και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του) καθώς και όλα τα υπόλοιπα πράγματα, χαμογελαστοί κι ευτυχισμένοι.

Αυτά είχα να πώ.

piglet02