Πώς Θα Κερδίσεις Τα Κινητά Που Φωτογράφησαν Την Ακρόπολη Από Τις 100 Ταράτσες

UPDATE: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, οι νικητές βγήκαν.

[field id=”2″]

Το post το διαγωνισμού είχε ως εξής: 

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες επισκέφτηκα 100 ταράτσες της Αθήνας με θέα στην Ακρόπολη και έβγαλα φωτογραφίες χρησιμοποιώντας μια παλιά ψηφιακή SLR (θα δείτε τις φωτογραφίες σύντομα) και smartphones που μου έστειλε η WIND, τις φωτογραφίες των οποίων βλέπετε κάθε μέρα στο 100taratses.com και στο Instagram. Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, θα σας τα πω σύντομα όλα, αλλά υπάρχει μια άλλη εκκρεμότητα που θα κουβεντιάσουμε εδώ. Τώρα το project ολοκληρώνεται, κι έχουν ξεμείνει κάποια από τα smartphones. Οπότε είπαμε να σας τα χαρίσουμε με ένα διαγωνισμό σχετικό με ταράτσες, Instagram και Ακρόπολη.

taratses

Λειτουργεί ως εξής:

1) Ανεβάζεις στο Instagram μια selfie με την Ακρόπολη στο φόντο μέχρι τις 13/5/2014. Η φωτογραφία πρέπει οπωσδήποτε να δείχνει το πρόσωπό σου ή μέρος του (αλλιώς τι selfie είναι), και την Ακρόπολη ή μέρος της (αλλιώς τι #acropoliselfie είναι). Θα πρέπει να είναι η αληθινή Ακρόπολη, όχι αφίσα ή φωτογραφία. Αλλιώς τι νόημα έχει.

2)  Βάζεις στην περιγραφή hashtag #acropoliselfie και mention @WIND_Hellas. Φροντίζεις ο λογαριασμός σου να είναι public (αλλιώς δεν θα βλέπουμε τη φωτογραφία).

Κι αυτό ήταν.

Οι φωτογραφίες θα ανεβαίνουν σ’ αυτό εδώ το Tumblr (και βέβαια θα μπορείς να τις δεις στο Instagram με hashtag #acropoliselfie) μέχρι την Πέμπτη 15 Μαΐου, και μετά θα κάνουμε μια κλήρωση. Οι τέσσερις, ναι, τέσσερις νικητές θα κερδίσουν smartphones: Από ένα Nokia Lumia 1020, ένα Sony Xperia Z1, ένα LG G2 κι ένα Samsung Galaxy Note 3, ευγενική προσφορά της WIND όλα. Πρόκειται για τα ίδια τα κινητά που χρησιμοποίησα με τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες, οπότε είναι ελαφρά μεταχειρισμένα, αλλά με αγάπη. Θα τα δώσουμε τυχαία στους νικητές, αλλά εκ των υστέρων θα τους φέρουμε σε μιαν επαφή στην περίπτωση που θέλουν να κάνουν αμοιβαίες ανταλλαγές. Ποιος ξέρει, μπορεί να προκύψει και κάνας έρωτας μεταξύ τους, πόσο ρομαντικό θα ήταν. 

Το λοιπόν άντε: Βγείτε σε ταράτσες, δρόμους, μπαλκόνια, λόφους και αυτοφωτογραφηθείτε με το ομορφότερο πράγμα που έχει μέσα αυτή η πόλη. Ανυπομονώ να σας δω.

[field id=”1″]