Η Μυστηριώδης Εξαφάνιση Μιας Sidebar

28 October 2007 | Κανένα σχόλιο

Που πάνε οι sidebars όταν εξαφανίζονται; Και γιατί παίρνουν μαζί τους τα footers; Αυτό είναι το μυστήριο που προσπαθούμε  να διαλευκάνουμε εδώ και τρεις μέρες, καθώς η πολυαγαπημένη δεξιά μπάρα πάει, εξαφανίστηκε. Δηλαδή υπάρχει, αλλά για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται.

Μέχρι να λυθεί το μυστήριο, βέβαια, δεν καθόμαστε, δεν χαλαρώνουμε. Πρόσθεσα μερικά καινούρια πράγματα, ανάμεσα στα οποία και το πρώτο μεγάλο feature που έγραψα ποτέ, πίσω στο μακρινό 2002, για το 8ο τεύχος του Esquire. Με απασχολούσε το θέμα του "Συνδρόμου του Κόλπου", αυτής της μυστηριώδους ασθένειας που κουβαλούσαν πολλοί από τους βετεράνους του πρώτου πολέμου στο Ιράκ. Έψαξα σε ατέλειωτες λίστες βετεράνων (ακόμα παίρνω newsletters από τις ενώσεις τους), έστειλα κάμποσα e-mail σε ονόματα που μου  έμοιαζαν ελληνικά, και τέλικά βρήκα τον Πίτερ Σταυρόπουλος. Ο οποίος ήταν Έλληνας, είχε πολεμήσει στον Κόλπο, και έπασχε από  το σύνδρομο. Μπορείς να διαβάσεις το κείμενο εδώ.

Ακόμα πρόσθεσα: Την ιστορία των Ελλήνων στρατιωτών της ΕΛΔΥΚΟ που δέχτηκαν επίθεση σε μια εκκλησία του Ουρόσεβατς, στο Κόσοβο, το 2004, την τραγική ιστορία του Σαφέτ Βάτα, ενός Αλβανού που καταδικάστηκε για φόνο εδώ, στη χώρα μας, λόγω απλής συνωνυμίας, καθώς και ένα προφίλ του Θέμου Αναστασιάδη που έγραψα για το Nitro, μερικά  "Μαθήματα Ζωής" από τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, και μερικά ακόμα από τον διάσημο χάκερ Κέβιν Μίτνικ.

Τώρα μένει να βρούμε που έχει πάει η ρημάδα η sidebar.

UPDATE: Α, νάτη.

κατηγορίες: Esquire, Nitro, γενικότητες
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.