Προσθέτω Πράγματα

22 October 2007 | 3 σχόλια

Όταν βρέχει η παραγωγικότητά μου αυξάνεται. Όσο περισσότερο βρέχει, τόσο περισσότερο αυξάνεται η παραγωγικότητά μου, με τρόπο εκθετικό. Παράλληλα, όταν έχω πυρετό η παραγωγικότητά μου μειώνεται, επίσης εκθετικά. Κατά συνέπεια, αυτό το Σαββατοκύριακο η παραγωγικότητά μου έμεινε σε μέτρια επίπεδα.

Παρ' όλα αυτά κατάφερα να αλλάξω λίγο τις κατηγορίες των κειμένων μου, και να ανεβάσω και μερικά ακόμα. Έτσι, η κατηγορία "fiction" έγινε "φαντασία", η δε κατηγορία "non-fiction" έγινε "ιστορίες" και απέκτησε δυο νέα μέλη: Το "Έλληνες στο Έβερεστ" (αρχικός τίτλος: "Ψηλά!") είναι το προϊόν μιας σειράς συνεντεύξεων με κάμποσους από τους Έλληνες ορειβάτες που, χωρισμένοι σε δυο ομάδες, ανέβηκαν στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, το 2004. Τον ίδιο μήνα έγραψα και για τον αθλητή του θαλάσσιου σκι Βαγγέλη Παπακηρύκο, έναν θαυμάσιο τύπο, που είχε μόλις ξεπεράσει έναν πολύ επιθετικό καρκίνο και επέστρεφε στο άθλημα που αγαπούσε.

Παράλληλα, πρόσθεσα και μια νέα κατηγορία ("πρόσωπα"), στην οποία θα ανεβάζω συνεντεύξεις γνωστών Ελλήνων (και μη) που έχω πάρει κατά καιρούς. Αρχίζω με τα "Μαθήματα Ζωής" του Διονύση Σαββόπουλου και του Ευγένιου Τριβιζά.

κατηγορίες: γενικότητες
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.