Ακόμα Πιο Διαφορετικά Πράγματα

10 November 2007 | Κανένα σχόλιο

Τρία καινούρια κείμενα πρόσθεσα: Το πρώτο είναι μια συνέντευξη για τα "Μαθήματα Ζωής" του Esquire που την πήρα πέρσι τέτοιο καιρό από τον φοβερό και τρομερό Νίκο Δήμου, έναν θαυμάσιο συγγραφέα και τον γηραιότερο techno-geek που έχω γνωρίσει. Στα 71 του έχει ακόμα την περιέργεια και την όρεξη να ασχολείται με χόμπι και παιχνίδια, αυτήν που εγώ, στα 31 μου, φοβάμαι ότι θα χάσω. Η γνωριμία μαζί του ήταν πολύ καθησυχαστική. Μπορεί, πράγματι, κάποιος να μείνει gadgetόπληκτος για πάντα. Είναι ένας ωραίος στόχος ζωής αυτός. Διάβασε τη συνέντευξη εδώ.

Το δεύτερο κείμενο, πάλι στα "πρόσωπα", αφορά στον Τζίμη Πανούση, αλλά δεν είναι συνέντευξη (αρνήθηκε να μας μιλήσει). Είναι μια γνώμη για την τότε παράστασή του, και για τον τύπο του χιούμορ που πρεσβεύει γενικότερα. Δημοσιεύτηκε το Μάιο του 2006 στο Esquire.

Κάτι ακόμα πιο παλαβό είναι "Το Καφέ Κόμμα", που έγραψα για το Nitro το καλοκαίρι του 2006, το οποίο επρόκειτο να είναι ένα χιουμοριστικό, σουρρεαλιστικό κομμάτι, αλλά κατέληξε να είναι το πιο βαθιά πολιτικό κείμενο που έχω γράψει.

κατηγορίες: γενικότητες
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.