Έχω Περιοδικά Για Χάρισμα

24 November 2008 | 12 σχόλια

Με τα χρόνια έχω μαζέψει έναν τεράστιο όγκο περιοδικών από αυτά τα ξένα που προτιμώ, καθώς και βιβλίων από αυτά που μου στέλνουν. Πολλά από αυτά είναι διπλά. Επειδή έχει έρθει ο καιρός της εκκαθάρισης, σκέφτηκα ότι ο καλύτερος τρόπος να ξεφορτωθώ τα διπλά είναι να τα μοιράσω σε ανθρώπους που θα τα  εκτιμούσαν όπως εγώ, και το καλύτερο φίλτρο για να διαγνώσω ποιοι είναι αυτοί, είναι ετούτο εδώ το blog. Γιατί, όπως έχεις καταλάβει, οι 200 άνθρωποι που έρχονται  εδώ κάθε μέρα είναι αυτοί που διαβάζουν τα κείμενά μου στα περιοδικά, κι αυτοί που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με τα δικά μου, και ενδιαφέρονται για τα links που τους δίνω. Άρα και οι ιδανικοί αναγνώστες των περιοδικών που μου αρέσουν.

Το σπιτόσκυλο έχει ήδη δώσει περιοδικά, το ίδιο και το bookworm, που τώρα δίνει και βιβλία. Εδώ ξεκινώ τη μοιρασιά με δυο τεύχη καλών περιοδικών: Το New York Times Magazine της 5ης Νοεμβρίου, που έχει αφιέρωμα στους "πράσινους" entrepreneurs (με τον Αλ Γκορ μεταξύ άλλων στο εξώφυλλο, φυσικά), και το περσινό cartoon issue του New Yorker. Όλα τα New Yorker είναι συλλεκτικά, το συγκεκριμένο έχει και πολλή πλάκα.

Πώς κερδίζεις; Με το γνωστό τρόπο: Άσε  ένα οποίοδήποτε σχόλιο αποκάτω μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 28 Νοεμβρίου, για να μπεις στην κλήρωση που θα ακολουθήσει το επόμενο ΣΚ.

Καλή επιτυχία!

σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.