Κέρδισε: Κι Άλλα Περιοδικά!

21 December 2008 | 11 σχόλια

Ο νικητής από τον διαγωνισμό της προηγούμενης εβδομάδας είναι ο/η "Κ". Κέρδισε δυο τεύχη του New Yorker, ό,τι πρέπει  για χειμερινές αναγνώσεις. Έχει ήδη ειδοποιηθεί με email για την περήφανη νίκη του.

Συνεχίζοντας, έχουμε άλλα δυο περιοδικά για επόμενους τυχερούς,  ένα Wired κι ένα New Yorker από τις αρχές του 2008.  Το Wired είναι το τεύχος Φεβρουαρίου με τη Σάρα Σίλβερμαν στο εξώφυλλο, με ένα αφιέρωμα σε όλα τα πράγματα που πάνε στραβά, και την ιστορία του iPhone, μεταξύ άλλων. To δε New Yorker, με εξώφυλλο του Σεμπέ, έχει μια θαυμάσια "ξενάγηση" στο παλάτι της Σαϊεντολογίας στην Καλιφόρνια, καθώς κι  ένα αφιέρωμα στο lobbying του Google.

Για να τα κερδίσεις, όπως πάντα, αρκεί να αφήσεις ένα οποιοδήποτε σχόλιο αποκάτω. Επειδή έχουμε και γιορτές, ετούτος ο διαγωνισμός θα κρατήσει λίγο παραπάνω, δύο εβδομάδες αντί για μία. Οπότε άφησε το σχόλιό σου μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, 3/1/2009. Καλή επιτυχία!

PS: Μέρες που είναι, το σπιτόσκυλο χαρίζει τσόχες και τραπεζομάντηλα, και το bookworm ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο. Έχε το νού σου.

 

κατηγορίες: my blogs, New Yorker, Wired, περιοδικά
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.