Έκπληξη: Βρες Ποιος Είναι Ο Πίνακάς Μου

n57

Μια καλή ιδέα: Το ArtAZ διοργανώνει στα τέλη της εβδομάδας μια έκθεση στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι. Περιλαμβάνει 200 μικρά έργα (18×24) γνωστών καλλιτεχνών (και όχι μόνο) τα οποία θα πωληθούν σε συμβολική τιμή (50 ευρώ). Τα έσοδα θα πάνε στο Κέντρο Υποδοχής Αστεγων του Δήμου Αθηναίων. Ένα από τα 200 είναι δικό μου! Δεν είμαι καλλιτέχνης, αλλά τέλος πάντων πήρα τα πινέλα και το πάλεψα, και τώρα το δημιούργημά μου μπορείς να το δεις εδώ. Μόνο που δεν μπορώ να σου πω ποιο είναι.

Μπες παραμέσα να διαβάσεις το δελτίου τύπου και πέρνα μια βόλτα από την Τεχνόπολη το Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου για να δεις όλα τα έργα και να διαλέξεις. Η ίδια η δημοπρασία θα γίνει την Κυριακή.

Το artAZ καλεί 200 σύγχρονους καλλιτέχνες και δημιουργούς να εκφραστούν και να συνεισφέρουν σε μία εικαστική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς. Οι συμμετέχοντες δημιουργούν ειδικά για την «ΕΚΠΛΗΞΗ» από ένα έργο τέχνης. Τα έργα έχουν ενιαία διάσταση (18×24 εκ.) και διατίθενται σε ενιαία συμβολική τιμή (50€). Ποια είναι η έκπληξη; Τα έργα είναι υπογεγραμμένα στο πίσω μέρος τους. Η ταυτότητα του δημιουργού θα παραμείνει μυστική μέχρι την αγορά του έργου!

Η έκθεση των έργων ξεκινά on line στο artAZ και θα βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου. Στις 14-15 Φεβρουαρίου θα μετακομίσει στην Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης" της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων για να πραγματοποιηθεί η πώληση τους. Η φυσική έκθεση θα διαρκέσει μία μόνο ημέρα – σας προτείνουμε λοιπόν να παρακολουθήσετε προσεκτικά τα έργα το διάστημα που θα βρίσκονται on line (και να επιστρέφετε συχνά γιατί θα προσθέτουμε διαρκώς νέα) και να σημειώσετε τον κωδικό του έργου που σας ενδιαφέρει πριν επισκεφθείτε το πωλητήριο.

Μείνετε μαζί μας για εξελίξεις και ενημερώσεις.

Διάρκεια έκθεσης:
On line στο artAZ από τις 7 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου & στις 14 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης" της «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Πώληση έργων: Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009, 12:00 -20:00, Αίθουσα "Κωνσταντίνος Καβάφης", «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι)

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων  (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την υποστήριξη του έργου του.