Κέρδισε: Το Πακέτο-Δυναμίτης

28 June 2009 | 145 σχόλια

img_5838

Εδώ και καιρό χαρίζω μέσα από ετούτο εδώ το site και τα monoblogs διάφορα περιοδικά και βιβλία που μαζεύονται σε στοίβες στο σπίτι μου, και κάπως πρέπει να τα ξεφορτωθώ. Αυτή τη φορά, εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, προχωρώ στο επόμενο στάδιο και για πρώτη φορά χαρίζω ένα γιγάντιο πακέτο, ένα πακέτο-δυναμίτης που περιλαμβάνει όχι ένα, όχι δύο, αλλά 16 θαυμάσια πράγματα, διαλεχτά ένα προς ένα, ένα πακέτο-δυναμίτης πρωτοφανές και τεράστιο. Το πακέτο-δυναμίτης περιέχει δύο βιβλία, δύο περιοδικά, δύο πίνακες, τέσσερις ταινίες, ένα CD μουσικής, ένα iPod shuffle, ένα videogame, ένα θερμός κι ένα μπαλάκι για το άγχος. Είναι ό,τι πρέπει για να τα βγάλεις πέρα αυτό το καλοκαίρι και να κάνεις τη ζωή σου λίγο πιο ενδιαφέρουσα -κι έχει κι άλλο: Αυτή τη φορά έχουμε και runners-up δώρα, γιατί ο μεγάλος νικητής μπορεί να πάρει το πακέτο-δυναμίτης, αλλά άλλοι πέντε θα κερδίσουν από δύο τεύχη του καλύτερου περιοδικού του κόσμου, του New Yorker. Ο διαγωνισμός τελειώνει το Σάββατο, 11 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ -οπότε βιάσου! Δες παρακάτω τα δώρα ένα-ένα και λάβε μέρος.

Το πακέτο-δυναμίτης περιλαμβάνει:

-1 iPod Shuffle χρώματος ασημί, χωρητικότητας 1GB, διαφημιστικό (γράφει SASSOON απάνω), αχρησιμοποίητο, ολοκαίνουριο.
-1 αντίτυπο του τελευταίου άλμπουμ των U2 "No line on the horizon" σε μορφή CD (υπάρχουν ακόμα!)
-1 αντίτυπο του βιβλίου μου, που όπως ξέρεις λέγεται "Πέρα Από Την Καταιγίδα".
-1 hardcover αντίτυπο του βιβλίου "The Children's Hospital" του Κρις Έντριαν, που είναι ένα γλυκύτατο μυθιστόρημα για το τέλος του κόσμου (στα αγγλικά).
-1 αντίτυπο του παιχνιδιού "Command & Conquer 3 - Tiberium Wars" KAI το expansion του "Kane's Wrath". Κλειστά, αχρησιμοποίητα, στη ζελατίνα.
-1 τεύχος του περιοδικού Monocle, το #24, Ιουνίου 2009.
-1 συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού New Yorker -το τεύχος εκλογές 2008, με αυτό το εξώφυλλο.
-1 θερμός χρώματος χρυσού μεταλλιζέ με ωραιότατη μαύρη θήκη, ό,τι πρέπει για το καφεδάκι στην παραλία
-1 μαλακό αγχολυτικό μπαλάκι για ζούληγμα σε σχήμα Χόμερ Σίμπσον
-1 ζωγραφικός πίνακας (ακρυλικό σε καμβά) μεγέθους 24x30.
-1 πινακάκι (ακρυλικό σε καρτολίνα) μεγέθους 18x24.
-4 ταινίες σε DVD ("Casino", "Shopgirl", "The Ninth Gate", "The Third Wheel")

img_5819

Όπως είπαμε αποπάνω, άλλοι πέντε θα κερδίσουν από δύο τεύχη New Yorker. Για λάβεις μέρος, άσε οποιοδήποτε σχόλιο αποκάτω (με αληθινό email), και μπαίνεις στην κλήρωση, αυτό ήταν, τελείωσε! Η διορία είναι: 11 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο, 20:00. Δεν είναι τυχαία διορία. Βιάσου να προλάβεις.

Καλή τύχη!

UPDATE: Η διορία πέρασε, ο διαγωνισμός έληξε, όλα τελείωσαν, από πολλές και διάφορες απόψεις. Αναμείνατε για την κλήρωση.

σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.