Νέα Κείμενα Από Το Παρελθόν: Μικρούτσικος, Αγγελοπούλου, Φωτιές!

Η δεξιά μπάρα αυτού του site έχει πια γίνει υπερβολικά μακρουλή, οπότε θα πρέπει να αναζητηθούν ιδέες για redesign. Περίπου 50 από τα κείμενα που έχω γράψει τα τελευταία επτά χρόνια που δουλεύω στα περιοδικά βρίσκονται εκεί, κατά κανόνα τα καλύτερα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ιδιαίτερα επιμελής στην offline αρχειοθέτηση, κι έτσι τις προάλλες που ξεψάχνιζα παλιά folders ψάχνοντας κάτι, έπεσα σε κάποια κείμενα που είχα αμελήσει να αναρτήσω εκεί. Τα εξής:

Ένα μεγάλο προφίλ του τηλεπαρουσιαστή και μουσικού Ανδρέα Μικρούτσικου από την εποχή που έβγαζε ένα ριάλιτι στον Alpha ονόματι Dream Show. Δημοσιεύτηκε στο Nitro το καλοκαίρι του 2005.

Μια έρευνα για τους εμπρηστές και τη δραματική ανικανότητα των Ελληνικών αρχών να τους αντιμετωπίσουν, με αφορμή της πυρκαγιές της Ηλείας το καλοκαίρι του 2007. Δημοσιεύτηκε στο Esquire τον ίδιο Οκτώβριο.

Μια φανταστική ιστορία για μια υποτιθέμενη επίσκεψη της Γιάννας Αγγελοπούλου σε μια επιχείρηση που υποτίθεται ότι ήθελε να εξαγοράσει, την εποχή που αγόραζε τα πάντα (και τον Ελεύθερο Τύπο). Δεν δημοσιεύτηκε πουθενά αυτό.

κατηγορίες: Esquire, Nitro, γενικότητες
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.