Τώρα Μπορείς Να Αγοράσεις Μεμονωμένα Άρθρα Στο Kindle - UPDATED

26 January 2011 | 2 σχόλια

Τα Kindle Singles είναι μεγάλα non-fiction κείμενα (μερικές χιλιάδες λέξεις) αλλά όχι αρκετά μεγάλα για να θεωρηθούν βιβλία. Μπορείς να τα ψωνίσεις από τώρα που μιλάμε. Κοστίζουν από ένα ως τρία δολάρια.

Η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα και ίσως (ίσως, λέμε) να αποτελεί αποτελεί έναν τρόπο να επιβιώσει αυτή η μορφή γραφής όταν τα περιοδικά σβήσουν τελείως. Θέλω πολύ να επιβιώσουν -το Instapaper μου είναι τίγκα με σαράντα τέτοια που περιμένουν να διαβαστούν, ενώ το βιβλίο μου έχει δεκατέσσερα αντίστοιχα και περιμένει να διαβαστεί (από σένα)- αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα αγοράζονται από αρκετούς για να έχει οικονομικό νόημα για τους συγγραφείς. Με μια πρώτη ματιά βλέπω ότι οπωσδήποτε λείπει ένας τρόπος να διαβάζεις την πρώτη σελίδα, ή μια πιο αναλυτική περίληψη. Γιατί το ποσό μπορεί να είναι μικρό, αλλά δεν παύεις να πουλάς κείμενο. Κι έχουμε ήδη συνηθίσει να διαβάζουμε τσάμπα τα πάντα.

UPDATE: Στη λίστα των πρώτων Kindle Singles βλέπεις και τα πρώτα TED Books. Θυμάσαι, ασφαλώς, τί είναι το TED.

UPDATE 2: Αν και το μεσημέρι είδα με τα μάτια μου τιμές από $0.99 ως $2.99, τώρα (νύχτα) που μπήκα να ψωνίσω στο Kindle Store βλέπω τις τιμές να κυμαίνονται από $3.44 μέχρι $5.74 για όλα τα Singles. Όχι. Έξι δολάρια για να διαβάσεις ένα μεγάλο άρθρο είναι πάρα πάρα πολλά. Αναζητώ εξήγηση για τη διαφορά τιμής.

σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.