Πώς Να Φτιάξεις Ένα Περιοδικό Σε 48 Ώρες

03 August 2011 | 1 σχόλιο

Σου είχα γράψει τις προάλλες για το νέο τεύχος του Longshot, του περιοδικού που φτιάχνεται σε 48 ώρες και το οποίο αυτή τη φορά έψαξε για χρηματοδότηση στο Kickstarter. Ε, ήρθε το επίμαχο διήμερο, και πέρασε, και το περιοδικό βγήκε, και την όλη ιστορία της διαδικασίας την έγραψε πάρα πολύ ωραία ο ενορχηστρωτής και senior editor του Atlantic, ο Αλέξης ο Μαντριγκάλ.

As soon as the upload finished, I tossed the PDF onto my computer, raced down the four flights of stairs, and out into the street. People were strolling contently down the streets, bellies full of New York's fine food and drink. Heat emanated from the sidewalks. Cabs buzzed around. The frenzy was over. During the time when I'd normally have written a blog post or two, gone on a long run, and made some tortilla soup, the world had helped us make a new thing during our crazy experiment.

Διάβασε, δε και για τον κομψό και ευφυή paywall που φτιάξαν οι άνθρωποι για το site. Και το site και το paywall και το περιοδικό και το ηχητικό υλικό και τα πάντα φτιάχτηκαν μέσα στις 48 ώρες.

σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.