Χαρίζω: Τη Βιογραφία Του Στιβ Τζομπς

jobs isaacson

Την προηγούμενη Δευτέρα κυκλοφόρησε στον πλανήτη μας η επίσημη βιογραφία του Στιβ Τζομπς, όπως ίσως έμαθες. Το αντίτυπό μου ήρθε στο γραφείο στις 5 η ώρα το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Άρχισα να το διαβάζω στις 10 το βράδυ. Μου πήρε 22 ώρες (συνεχόμενες, με μόνο ένα διάλειμμα για 4 ώρες ύπνου ενδιάμεσα) για να το τελειώσω  και ταυτόχρονα να γράψω ένα review 3400 λέξεων το οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ και στο “The Books’ Journal” που κυκλοφορεί.  Όχι, δεν είναι τόσο μαγευτικό ή καταπληκτικό βιβλίο -απλά αυτό είναι ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν είσαι freelancer.

Την επόμενη μέρα, δε, έγινε το εξής: Μου ήρθε άλλο ένα αντίτυπο από τον Ψυχογιό. Το οποίο θα σου χαρίσω. Άσε ένα σχόλιο αποκάτω με το αληθινό σου e-mail (δεν θα φαίνεται) μέχρι την επόμενη Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, και θα κάνουμε κλήρωση, και μετά κάποιος θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει 22 ώρες από τη ζωή του με ιστορίες δακρύων, απλυσιάς, οργής, δημιουργίας, ομορφιάς και έκπληξης.

UPDATE: Ο διαγωνισμός έληξε, η κλήρωση έγινε, το αντίτυπο κέρδισε (παύση για σασπένς) η EleniBabali, καλή της ανάγνωση. Ωσονούπω επιστρέφουμε με περισσότερα δώρα.

Ως τότε, διάβασε ακόμα:

jobs isaacson 2Το review της βιογραφίας του
Πόσο σημαντικός ήταν τελικά ο Στιβ Τζομπς;
Με σύζυγο και κόρες στον Ισθμό της Κορίνθου
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στην Apple
Γιατί φορούσε ζιβάγκο;
10 κείμενα που αξίζει να διαβάσεις γι’ αυτόν
To αναπόφευκτο λυπητερό κείμενό μου
«The crazy ones» με σπικάζ του ίδιου
Οι 10 μεγάλες αποτυχίες του Στιβ Τζομπς
Ο Στιβ Τζομπς στη σκηνή: Ένα μοντάζ
Ο Στίβεν Κολμπέρ τον αποχαιρετά
Στο εξώφυλλο του νέου New Yorker
Μαθήματα μάρκετινγκ με βερμούδα και σανδάλια
Δες τον στα 35 του, να μιλάει για μια ώρα