Παρασκευή: Πέντε Βίντεα

Τα παραδοσιακά βιντεάκια για τη νωχελική ραστώνη της τελευταίας εργάσιμης. Αυτή τη φορά κρατάνε λίγο παραπάνω.

1) Ένα ντοκιμαντέρ μιάμισης ώρας για τον Ρίτσαρντ Φάινμαν

Ο Φάινμαν (που έκανε και ένα πέρασμα από τον "Φεβρουάριο") ήταν μια φανταχτερή ιδιοφυία, και η ιστορία του είναι πολύ ενδιαφέρουσα, πολύ διαφορετική από την ιστορία ενός τυπικού επιστήμονα. Δεν ήταν καθόλου τυπικός επιστήμονας. Δες το αποπάνω βίντεο ή διάβασε αυτό το βιβλίο, ή και τα δύο. (via)

2) Ο Λάρι Ντέιβιντ στην τηλεόραση το 1981 

Ο δημιουργός του Seinfeld και του Curb Your Enthusiasm είχε συμμετάσχει σε μια live εβδομαδιαία εκπομπή στις αρχές της δεκαετίας του '80 που λεγόταν "Fridays", και ήταν μια αντιγραφή του Saturday Night Live, αλλά την Παρασκευή, και χειρότερο. Μπορείς να δεις ένα σκασμό από βίντεα εδώ. Στο αποπάνω συμμετέχει ο Μάικλ Ρίτσαρντς (ο Κρέιμερ του Seinfeld), που ήταν φίλος του από τότε.

3) Πώς θα είναι στ' αλήθεια τα Google Glasses

Θυμάσαι το ορίτζιναλ, της Google, ε; Δεν ξεχνιέται. Ετούτο είναι λίγο πιο ρεαλιστικό.

4) Next Issue: Ένας σκασμός περιοδικά με μία συνδρομή

Οι μεγαλύτεροι Αμερικανοί εκδότες μαζεύτηκαν κι έφτιαξαν ένα "ψηφιακό περίπτερο" όπου γράφεσαι συνδρομητής και έχεις πρόσβαση σε όλα τα περιοδικά τους, περίπου 70 απο δαύτα. Για ευνόητους λόγους (γκουχ, Apple, γκουχ) το Next Issue διατίθεται μόνο για Android ταμπλέτες. Και λόγους καθόλου ευνόητους, προς το παρόν μόνο για Αμερικανούς αναγνώστες.

5) O Τσάρλι Μπρούκερ και τα Videogames

Και τώρα, ένα κωμικό ντοκιμαντέρ για τα videogames σε πέντε μέρη. Ορίστε:

σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.