Η Ιστορία Που Θα Σε Κάνει Να Μισήσεις/Αγαπήσεις Την Ανθρωπότητα

21 June 2012 | 14 σχόλια

Στα δέκα λεπτά του παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις μαθητές του γυμνασίου να βρίζουν και χλευάζουν με αρρωστημένο πάθος μια 68χρονη γιαγιά που είχε την ατυχία να εργάζεται ως συνοδός στο σχολικό τους. Το μίσος των παιδιών είναι απίστευτο. Κάποια στιγμή, η γιαγιά βάζει τα κλάματα.

Χρήστης του reddit βρήκε το βίντεο και έφριξε όπως φρίττουν οι κανονικοί άνθρωποι όταν έρχονται σε επαφή με εκφάνσεις της ανθρωπότητας που μοιάζουν κάτι λιγότερο, και έκανε το εξής: Ξεκίνησε μια καμπάνια στο indiegogo για να μαζέψει 5000 δολάρια και να στείλει τη γιαγιά, που τη λένε Κάρεν Χαφ Κλάιν, για διακοπές κάπου μακριά και όμορφα. Δεν έχουν περάσει 24 ώρες από τότε που έγινε αυτό μέχρι την ώρα που γράφονται αυτά.

Έχουν μαζευτεί 116.000 δολάρια.

UPDATE: 48 ώρες μετά, το ποσό έχει φτάσει τις 455.000 δολάρια

Η γιαγιά μπορεί να πάρει κανονική σύνταξη, επιχορηγημένη από τους καλούς ανθρώπους όλης της γης, για να μην ξαναϋποφέρει ποτέ τη φρίκη των κακομαθημένων πιθήκων στο σχολικό. Αρκετά έχει αντέξει, της αξίζει.

Κι εδώ θα τελείωνε η ιστορία, αν δεν υπήρχε μια πτυχή που την κάνει λίγο πιο αλλόκοτη για εμάς.

Το σχολείο της υπόθεσης βρίσκεται σε μια πόλη της πολιτείας της Νέας Υόρκης, στο βορειοανατολικό της άκρο, πάνω στη λίμνη Οντάριο. Η πόλη λέγεται "Greece". Και το σχολείο που πάνε τα βλαστάρια αυτά λέγεται "Athena".

via

κατηγορίες: internet, βίντεο
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.