Εικόνες Από Το Ολυμπιακό Λονδίνο

26 July 2012 | 2 σχόλια

Πριν από δέκα μήνες περίπου ταξίδεψα στο Λονδίνο στα πλαίσια μιας διαφημιστικής προβολής της Coca Cola, και μας πήγανε μια βόλτα γύρω γύρω στο Ολυμπιακό πάρκο, που τότε ακόμα χτιζόταν. Το εντυπωσιακότερο πράγμα που είδαμε ήταν το μεγάλο γλυπτό του Ανίς Καπούρ δίπλα από το Ολυμπιακό Στάδιο, και το Ολυμπιακό Στάδιο. Το δεύτερο το είδαμε καλύτερα από τον τελευταίο όροφο ενός εργοστασίου που έφτιαχνε καπνιστό σολωμό, το χώρο όπου γινόταν το event της Coca Cola, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Ένα κανάλι θολό μεσολαβούσε μόνο ανάμεσα σε εμάς και το στάδιο, γεμάτο με παρκαρισμένα ποταμόπλοια και γιγάντια νωχελικά ψάρια, πιθανότατα σολωμούς. Φυσικά μου μπήκε η ιδέα να περάσω το κανάλι (κάπως) και να μπω στο χώρο, όπως οι Άγγλοι δημοσιογράφοι είχαν κάνει το 2004 στο δικό μας στάδιο, και μετά να κραυγάσω κραυγές ουρανομήκεις για την ελιππή ασφάλεια και τι κάνουνε μωρέ εδώ αυτοί οι άσχετοι. Σιγά το δύσκολο που θα ήτανε.

Αντ' αυτού έβγαλα φωτογραφίες από μακριά και μετά βάλθηκα να επιβεβαιώσω μια τρομερή αλήθεια: Σε ολόκληρο εργοστάσιο που φτιάχνει καπνιστό σολωμό, δεν υπήρχε ένας άνθρωπος να μου δώσει να φάω λίγο καπνιστό σολωμό.

[Not a valid template]

To εργοστάσιο με τους σολωμούς, παρεμπιπτόντως, βρισκόταν κοντά στην οδό Smeed, την οποία βάνδαλοι είχαν μετονομάσει σε

Το στάδιο βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο, πολύ μακριά από το κέντρο με τα γνωστά πάρκα και τα μουσεία και τα αξιοθέατα. Να και μερικές άλλες φωτογραφίες μη-ολυμπιακές:

[Not a valid template]

Να και ένα όρθιο βίντεο που τράβηξα σε δυο διαφορετικά μέρη όπου διαφορετικοί πλανόδιοι μουσικοί έπαιζαν διαφορετική μουσική.

Εξάλλου, πέρυσι είχα ξαναπάει στο Λονδίνο για άλλο λόγο, και από το ταξίδι εκείνο είχε προκύψει το εξής.

κατηγορίες: φωτογραφία
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.