Ο Στρατηγός, Η Fit Βιογράφος, Η CIA Και Το Gmail: Μια Ιστορία Αγάπης

Και τώρα, μια ιστορία έρωτα και προδοσίας που μου άρεσε πολύ. Συνέβησαν τα εξής:

1) Ο στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους, πολυθρύλητος και δοξασμένος στο πεδίο των σύγχρονων αμερικανικών πολέμων, παραιτήθηκε από το τρέχον πόστο του στη διοίκηση της CIA εξαιτίας της αποκάλυψης εξωσυζυγικής του σχέσης.

2) Την αποκάλυψη δεν την έκανε κανένα σκανδαλοθηρικό site: Την έκανε το FBI, το οποίο έψαξε από μόνο του μια υπόθεση υποκλοπής του λογαριασμού Gmail του στρατηγού, και έτσι μπήκε στο Gmail του στρατηγού και, τσουπ, νάτα τα αποδεικτικά στοιχεία της εξωσυζυγικής σχέσης. Από ό,τι αποδεικνύεται, την απόπειρα υποκλοπής την έκανε η ερωμένη του.

3) Το αντικείμενο του πόθου του στρατηγού ήταν η καυτή 40χρονη (χτες τα ‘κλεισε) φανατική του fitness Πόλα Μπρόντγουελ, η οποία ήταν επίσης παντρεμένη, και η οποία ήταν η συγγραφέας της βιογραφίας του στρατηγού. Η βιογραφία του στρατηγού λέγεται “All In“.

Νάτη η καυτή Πόλα, μιλάει για τη βιογραφία και το στρατηγό στον Τζον Στιούαρτ τον περασμένο Ιανουάριο:

[field id=”1”]

4) Πιθανολογείται ότι ο σύζυγος της Πόλας ήταν ο συγγραφέας μιας ανώνυμης επιστολής στους New York Times. Έλεγε ότι η γυναίκα του τα έχει με έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο, ο οποίος τον βοηθά κιόλας σε ένα πρότζεκτ, και ρωτούσε τι να κάνει. UPDATE: Τελικά αυτό δεν ισχύει -κι αυτό κάνει την ιστορία 5% λιγότερο συναρπαστική.

UPDATE 2: Και η ιστορία συνεχίζεται, με την εμπλοκή ακόμα ενός στρατηγού κι ενός ημίγυμνου πράκτορα του FBI.

Κατά συνέπεια, αυτά που μας δείχνει το Homeland είναι απολύτως ρεαλιστικές και φυσιολογικές καταστάσεις.

broadwell book 1