Λινξ 85: Σχετικά Με Τα Media

28 February 2013 | 1 σχόλιο

Και τώρα, γρήγορα κι ενδιαφέροντα λινξ για επτά μηντιακά θέματα.

1) Η Time Warner πουλάει σχεδόν όλα τα περιοδικά της (τα οποία πέρυσι έπεσαν κατά 11% σε πωλήσεις στο περίπτερο) σε μια εταιρεία που έχει έδρα στο ΝτεΜόιν της Άιοβα και λέγεται Meredith. Στο ΝτεΜόιν. Διάβασε εδώ την ανακοίνωση με κάποιες λεπτομέρειες, κι εδώ μιαν ανάλυση της πώλησης.

2) Έχουμε φτάσει στο σημείο το Associated Press, ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο που τροφοδοτεί με περιεχόμενο τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του κόσμου, να αρχίζει να βάζει διαφημίσεις στα δικά του sites.

3) Αυτός ο κύριος γράφει μιαν επιστολή στους New York Times, ως προδομένος εραστής, διαμαρτυρόμενος για το θέμα των χρημάτων.

4) Μια ενδιαφέρουσα άποψη για το πώς τα brands πρέπει να χρησιμοποιούν τα social media.

5) Οι New York Times, δε, πουλάνε τώρα τη Boston Globe. Εδώ μια λεπτομερής ανάλυση των οικονομικών δεδομένων.

6) Με μεγάλη καθυστέρηση, το post για τα κρυφά έσοδα της Μαρίας Πόποβα (του Brain Pickings) από affiliate links, μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση περί ηθικής στο μπλόγκινγκ που πυροδότησε μια μεγάλη κουβέντα στα ίντερνετς.

7) Τέλος, να μια ενδιαφέρουσα τάση: Οι περισσότεροι καταναλωτές επηρεάζονται για τις καταναλωτικές επιλογές τους από sites και blogs περισσότερο από ό,τι  επηρεάζονται από τα social media.

ipadMini_Nexus7_ontop

κατηγορίες: internet, λινξ
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.