Σχετικά Με Το #lovebeergr

Λοιπόν θα γίνει το εξής:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στα πλαίσια των εορτασμών των πεντηκοστών της γενεθλίων, διοργανώνει ένα διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα τη μπίρα, επειδή γιατί όχι, τι έχει η μπίρα, ωραίο θέμα φωτογραφικό είναι, κίτρινο και λαμπερό, όταν πέφτει πάνω της κάπως έτσι το φως.

Ο διαγωνισμός θα λειτουργήσει ως εξής: Από σήμερα και μέχρι τις 30 Αυγούστου θα ανεβάζετε φωτογραφίες με το hashtag #lovebeergr στο Instagram και αυτό ήταν, συμμετέχετε*. Στη συνέχεια μια κριτική επιτροπή πέντε εκλεκτών (μεταξύ των: εγώ) θα επιλέξει τις 30 καλύτερες φωτογραφίες και αυτές θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν σε μια κανονικότατη έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί σε κανονικότατο εκθεσιακό χώρο στα τέλη του Σεπτέμβρη. Θα μπορείτε να πάτε να τις δείτε από κοντά και να ψηφίσετε αυτές που σας αρέσουν περισσότερο. Οι τρεις πιο δημοφιλείς θα κερδίσουν πλούσια δώρα, ενώ όλοι οι φωτογράφοι στο τέλος της έκθεσης θα πάρουν τις εκτυπωμένες φωτογραφίες στο σπίτι τους.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, θα υπάρξουν και events -εγκαίνια και πάρτι- με συμμετοχή γνώριμων bloggers και άφθονη μπίρα.

Μπες εδώ για να διαβάσεις περισσότερες πληροφορίες και για να βλέπεις και ενδεικτικές φωτογραφίες που θα ανεβαίνουν στο Instagram και μετά άιντε, φωτογράφισε μπίρες. Σκέψου κάτι ενδιαφέρον για να δούμε. Καλή επιτυχία.

beer

*περίπου: όλοι οι όροι συμμετοχής εδώ.

σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.