Ο Ηθοποιός Που Έπαιζε Τον Μπο Στους Ντιουκς Πήγε Σε Μια Φωτογράφιση. Και Τότε, Κάτι Απίστευτο Συνέβη.

21 January 2014 | Κανένα σχόλιο

Ο ηθοποιός Τζον Σνάιντερ, που εκτός από τους "Ντιουκς" (πριν από σοκαριστικά πολλές δεκαετίες) έπαιξε και στο "Smallville" και σε ένα σωρό άλλες σειρές και ταινίες, κάθισε πρόσφατα με το φωτογράφο Τζέρεμι Κάουαρτ για να φωτογραφηθεί στα πλαίσια καμπάνιας μιας νέας τηλεοπτικής σειράς. Ο φωτογράφος είναι που έγραψε την ιστορία εδώ, μια ιστορία πολύ ενδιαφέρουσα.

Στην αρχή ο φωτογράφος φωτογράφιζε, ο ηθοποιός πόζαρε, τα πράγματα πήγαιναν φυσιολογικά κι αναμενόμενα:

schneider01

schneider02

schneider03

Μετά, όμως, συνέβη κάτι περίεργο. Όταν τελείωσαν οι επίσημες φωτογραφίες για τη δουλειά, ο Σνάιντερ πλησίασε το φωτογράφο και του ζήτησε να τον τραβήξει μερικά πορτρέτα ακόμη. Ο φωτογράφος, φυσικά, συμφώνησε. Και καθώς άρχισε να φωτογραφίζει, ο Σνάιντερ άρχισε να κλαίει.

schneider04

schneider05

schneider06

Μετά από λίγη ώρα, κι αφού ο φωτογράφος κατάλαβε ότι ο ηθοποιός δεν ποζάρει αλλά κλαίει κανονικά, τον πλησίασε και τον αγκάλιασε. Ο Σνάιντερ του εξήγησε ότι μια ώρα νωρίτερα, ενώ έκαναν διάλειμμα, είχε μάθει πως ο πατέρας του πέθανε.

He whispered in my ear “My Dad died about an hour ago. I found out during our lunch break. And I wanted you to capture that for me.” Then he walked up to my screen, looked at the portraits and pointed to the last one (seen above, last) and said “That’s it. That’s my Dad.”

Ολόκληρη η ιστορία και όλες οι φωτογραφίες εδώ.

κατηγορίες: φωτογραφία
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.