Εκείνο Το Γλυκό Βιντεάκι Με Τα Φιλιά Των Ξένων Είναι Διαφήμιση Για Ρούχα

11 March 2014 | 3 σχόλια

Το έχεις δει αυτό το βίντεο, προφανώς. Έκανε τη γύρα στα ίντερνετς σήμερα, και είναι γλυκύτατο. Το έχουν ήδη δει περισσότερα από πεντέμισι εκατομμύρια άνθρωποι.

Δείχνει ζευγάρια ανθρώπων που δε γνωρίζονται, βλέπονται για πρώτη φορά και οι οποίοι, για τις ανάγκες του βίντεο, φιλιούνται.

Αν θέλεις να μείνεις με τη γλυκιά αίσθηση του ανθρωπισμού και της τρυφερότητας που αποπνέει (και με κάποιο μυστήριο τρόπο δεν έχεις διαβάσει και τον τίτλο αυτού του άρθρου), μη διαβάσεις παρακάτω.

Το βίντεο, όπως ίσως πρόσεξες, είναι τόσο όμορφο επειδή όλοι οι άνθρωποι που συμμετέχουν είναι όμορφοι, άρα καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται για τυχαίο δείγμα άσχετων από το δρόμο. Δεν είναι άσχετοι από το δρόμο. Είναι μοντέλα και  ηθοποιοί, κι επίσης καλλιτέχνες, ένας σεναριογράφος και η τραγουδίστρια που τραγουδάει το τραγουδάκι που παίζει. Είναι επαγγελματίες της εικόνας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κι αυτό όπως και να το κάνουμε κάνει τη δύναμη του βίντεο κάπως πιο ξεφουσκωμένη.

Και ξέρεις τι την κάνει ακόμα μικρότερη; Αυτό:

Είναι διαφήμιση για εταιρεία ρούχων. Όντως, δείχνει ζευγάρια ξένων που φιλιούνται. Αλλά είναι ηθοποιοί και μοντέλα, κι έχουν πάει στο στούντιο όχι για να συμμετάσχουν σε ένα πείραμα, αλλά για να δουλέψουν.

Αν στο χάλασα, σου ζητώ συγγνώμη.

kiss

κατηγορίες: βίντεο, ομορφιά
σχολίασε

το newsletter

Υποδεχτείτε γλυκόλογα, τρυφερότητες, λινξ και νέα
κάθε Παρασκευή στο inbox σας. Αν θέλετε.